Trhová hodnota obchodovaných emisií klesá Príloha Hospodárskych novín - Dlugopolská, O.
Hodnotenie mája 1997 na trhu Burzy cenných papierov v Bratislave. Celkový objem a sumár obchodov na BCPB. Kotované a nekótované akcie a dlhopisy. Trhová kapitalizácia akcií. Akcie s najväčším poklesom a nárastom kurzu. Vývoj obchodovania na BCPB za 12 mesiacov a v máji 1997. Vývoj Slovenského akciového indexu za jún 1996 až máj 1997. Vývoj SDX v máji 1997.