Úloha SEC a samoregulujících institucí v americkém systému regulace s cennými papíry - Jílek, Josef
Vývoj amerického trhu s cennými papiermi. Regulatórna štruktúra amerického trhu s cennými papiermi: 1. Regulácia SEC (Securities and Exchange Commission). 2. Samoregulujúce inštitúcie. Konkurencia na trhu s cennými papiermi.