K súčasnému vývoju úverov a vkladov v SR Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Osobitosti súčasnej situácie v poskytovaní úverov klientom bánk v SR. Úvery poskytnuté jednotlivým sektorom a odvetviam. Vývoj úverov poskytnutých jednotlivým sektorom a odvetviam v SR.