Bielorusko: Vytvorenie zväzu s Ruskom ekonomické problémy nevyrieši - Prístupný, J.
Stručná charakteristika Bieloruského hospodárstva. Niektoré makroekonomické ukazovatele. Hospodársky rast. Priemyselná výroba. Zahraničný obchod. Fungovanie bankového systému. Kapitál bánk. Rozdeľovanie finančných zdrojov.