Biznis víta nový štatút Hongkongu Hongkong Hodina H. 4 - Brabec, J.
Možnosti konvergencie socializmu a kapitalizmu po návrate Hongkongu Číne 1. 7. 1997. Tesné prepojenie vo svete politiky a biznisu. Hongkongskí boháči očakávajúci z tesnejšieho prepojenia s Čínou výhody.