Ekonomický rast a jeho problémy. 2 - Laščiak, Adam
Makroekonomické súvislosti slovenského hospodárstva. Otázka vyrovnania veľkého prepadu slovenskej ekonomiky v r. 1997. Eufória z makroekonomických ukazovateľov. Štátny dlh a jeho úskalia.