Ekonomický vývoj Slovenska v roku 1996 - Mikloš, I.
Z obsahu: V slovenskej ekonomike sa minulý rok začali prejavovať následky ústupu od dôslednej reformy. Vlaňajší ekonomický vývoj charakterizuje najmä prepad obchodnej bilancie. Bez zmeny hospodárskej politiky nemožno očakávať zlepšenie ekonomických ukazovateľov. Zahraničné inštitúcie oceňujú ekonomické výsledky Slovenska, ale varujú pred negatívnymi javmi. Až na vybrané skupiny to podnikatelia majú čoraz ťažšie.