Hospodársky vývoj v krajinách strednej a východnej Európy Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Súčasný hospodársky vývoj v krajinách strednej a východnej Európy (SVE). Systémové faktory ovplyvňujúce súčasný charakter ekonomického vývoja v krajinách SVE. Indikátory hospodárskeho vývoja vo vybraných krajinách.