Hospodársky vývoj v Ruskej federácii Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Hospodársky vývoj v Ruskej federácii r. 1996 a jeho odhad do r. 2000 podľa súčasných trendov. Pokračujúca nestabilnosť ekonomického vývoja. Dôležité makroekonomické ukazovatele, ktoré zaznamenali relatívne priaznivý vývoj. Koncepcia strednodobého programu vlády RF na r. 1997-2000, schválená 13. 12. 1996. Monitor hospodárskeho vývoja Ruska.