Kam smeruje ekonomický vývoj postsocialistických krajín Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Tri základné skupiny postsocialistických krajín podľa tempa rastu HDP. Súčasné problémy jednotlivých krajín pri postupnej obnove výroby v priemysle a poľnohospodárstve. Problémy investičnej výstavby, jej štruktúry a jej vplyvu na vnútornú rovnováhu.