Makroekonomická analýza české ekonomiky 1996 - Hájek, Mojmír
Analýza českej ekonomiky za r. 1996 a vývojové trendy v období transformácie. Hrubý domáci produkt a hospodársky rast. Vývoj produktivity práce. Vonkajšie ekonomické vzťahy. Verejné financie. Menová politika. Inflácia. Hrubé národné úspory. Dynamika a štruktúra investícií.