Najväčšie veno od čias Kleopatry Hongkong Hodina H. 2 - Brabec, J.
Situácia v britskej kolónii Hongkong pred jej vrátením Číne 1. 7. 1997. Čína nielen cieľom, ale aj zdrojom financií Hongkongu. Vzájomná previazanosť čínskeho a honkongského hospodárstva.