Poľsko v roku zmien
Politická a ekonomická situácia v Poľsku. Členstvo v NATO - budúca bezpečnosť. Hlavní obchodní partneri v oblasti vývozu a dovozu. Podiel z celkového obratu na vývoze a dovoze v r. 1994. Hospodárske reformy.