Prosadí se jako ekonomický tygr 21. století? - Urban, J.
Vývoj národného hospodárstva Číny a etapy čínskych reforiem z hľadiska zahraničného obchodu od r. 1949. Črty súčasnej proimportnej politiky. Vývoj HDP. Od 1.7.1997 Hongkong súčasťou ČĽR. Perspektívy čínskeho hospodárstva.