Súčasná dynamika rozvoja maďarskej ekonomiky Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Niektoré problémy charakteristické pre tranzitné ekonomiky v súčasných vývojových trendoch maďarskej ekonomiky. Pozitívne a negatívne javy. Monitor hospodárskeho vývoja Maďarska.