Súčasné tendencie v poľskej ekonomike Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Postupná stabilizácia poľskej ekonomiky v posledných dvoch rokoch. Monitor hospodárskeho vývoja Poľska. Pohľad na vývoj poľskej ekonomiky prostredníctvom vybratých makroekonomických ukazovateľov.