Veľký skok koloniálnej perly Hongkong Hodina H. 1 - Brabec, J.
Prípravy na návrat britskej kolónie Hongkong Čínskej ľudovej republike 1. 7. 1997. Postoje zúčastnených krajín ku koncu koloniálnej nadvlády na čínskom pobreží.