Štúdia Viedenského inštitútu pre medzinárodné hospodárske porovnávania o ekonomickom raste v strednej a východnej Európe
Hospodársky vývoj v krajinách SVE podľa štúdie Viedenského inštitútu pre medzinárodné hospodárske porovnávania - Slovensko, Česko, Poľsko, Maďarsko, Bulharsko, Rumunsko, Rusko, Ukrajina, Chorvátsko, Slovinsko.