Ľavicové reformy vo Francúzsku Príloha Hospodárskych novín - Koribský, J.
Prechod Francúzska na klasické ľavicové opatrenia v makroekonomickej oblasti a privatizácii v súvislosti s nástupom ľavice po parlamentných voľbách. Aktivita na finančných trhoch predzvesťou stability. Program socialistov - komplexná obnova hospodárstva. Pribrzdenie privatizácie.