Slávny začiatok a neslávny koniec - Zapletal, Jaroslav
Neznalosť dôsledkov prijatia nesprávnej koncepcie prestavby. Nedostatky prestavby v Rusku a v Česku. Nemožnosť exaktných vysvetlení ekonomickej vedy.