Ekologické poľnohospodárstvo v trvale udržateľnom systéme hospodárenia - Vybíralová, Júlia
V súvislosti s trvalo udržateľnými systémami hospodárenia má osobitný význam zavádzanie ekologického poľnohospodárstva. Základné ciele ekologického poľnohospodárstva. Prehľad ekologického poľnohospodárstva vo vybraných krajinách západnej Európy a SVE. Súčasný stav ekologického poľnohospodárstva v SR.