Neschopnosť cenovej konkurencie. 1 - Nádašský, S.
Situácia vybraných agrárnych komodít na svetových trhoch. Uzatvorenie postupného dosahovania reformy Spoločnej agrárnej politiky hospodárskym rokom 1995/1996. Opatrenia EÚ obmedzujúce plochy pôdy a množstvo zvierat (tzv. opatrenia "Modrého koša").