Programy rozvoje zemědělství po vstupu Rakouska do Evropské unie - Gruber, J.
Agrárna politika EÚ. Štrukturálna a regionálna politika EÚ. Programy rozvoja poľnohospodárstva Rakúska po vstupe do EÚ. Podpora rozvoja rakúskeho vidieka. Vývoj dotačnej politiky v agrárnej oblasti.