Situace rolníků a vývoj dotační politiky po prvním roce účasti Rakouska v EU - Lobmaier, G.
Pri vstupe Rakúska do EÚ bolo poľnohospodárstvo najväčším problémom. Príprava na spoločnú agrárnu politiku v EÚ. Rozvoj vnútorného trhu. Vývoj cien najdôležitejších poľnohospodárskych produktov v Rakúsku. Situácia rakúskych roľníkov v prvom roku po vstupe do EÚ.