Svetová banka o hospodárstve SR. 1 - Záhorský, J.
Poľnohospodársky sektor Slovenskej republiky v prechodnom období podľa hodnotenia memoranda Svetovej banky. Závislosť rozvoja efektívnosti v primárnom poľnohospodárstve od ďalšej transformácie družstiev. Obnova individuálnych práv roľníkov a ich premena na aktíva. Rodinné farmy. Štátne majetky a podniky agropriemyslu. Sprivatizovanie veľkoobchodných distribučných sietí. Zhoršenie podmienok obchodovania v poľnohospodárstve. Zamestnanosť a produktivita.