Svetová banka o hospodárstve SR. 2 - Záhorský, J.
Pôdohospodársky sektor SR v prechodnom období podľa hodnotenia memoranda Svetovej banky. Pokračovanie rozboru vývoja poľnohospodárstva SR v období transformácie a privatizácie. Kanály, ktorými štát prostredníctvom ministerstva pôdohospodárstva podporuje poľnohospodárstvo. Štátne fondy. Záväzné povinnosti Slovenska ako člena WTO. Návrh na úpravu politiky. Rozšírenie priestoru na aktivity súkromného sektora. Legislatíva a technické normy.