Transformačný proces nasmerovaný na stabilizáciu, obnovu rastu a modernizáciu domácej poľnohospodárskej a potravinárskej výroby - Černák, Z.
Transformácia slovenského agropotravinárskeho priemyslu. Participácia poľnohospodárstva a potravinárstva na národnej ekonomike. v r. 1995 - 1996. Hodnota predaja poľnohospodárskych výrobkov v r. 1990, 1995 - 1996. Potreba finančných zdrojov.