Vybrané poznatky z vývoje agrárního sektoru Finska po vstupu do EU - Vacek, J.
Fínsko je členom EÚ od r. 1995. Zmeny vo fínskom poľnohospodárstve po vstupe do EÚ. Vývoj vybraných cien v r. 1993 a 1995. Spotrebiteľské ceny a spotreba potravín. Postavenie zahraničného obchodu po vstupe do EÚ.