Závislí od dotácií. 1 - Chrastinová, Zuzana
Analýza zadlženosti, objemu záväzkov, pohľadávok a úverov poľnohospodárov v SR r. 1996. Mierne zlepšenie hospodárskeho výsledku. Zníženie straty po operatívnych opatreniach vlády SR. Nízka úverová spôsobilosť poľnohospodárstva. Úverová politika. Pridrahé úvery.