České, Slovenské a Maďarské zemědělství ve srovnání se státy EU. 2
Porovnanie vývoja českého, slovenského a maďarského poľnohospodárstva s vývojom poľnohospodárstva v krajinách EÚ v rokoch 1993-1995 - v oblasti živočíšnej výroby.