Úroveň spotreby potravín v SR Príloha Hospodárskych novín
Úroveň a vývoj spotreby základných druhov potravín v SR na obyvateľa podľa údajov Štatistického úradu SR za r. 1996. Zmeny v spotrebe mäsa, mlieka a mliečnych výrobkov, cukru, zeleniny. Vývoj spotreby mäsa, tukov, zeleniny a ovocia v kg na obyvateľa SR.