Štátny podporný fond pôdohospodárstva a potravinárstva prispieva k plneniu koncepcie rozvoja rezortu - Peško, E.
Účasť štátu na podpore transformácie poľnohospodárstva prostredníctvom Štátneho podporného fondu pôdohospodárstva a agropotravinárstva podľa zákona č.40/1994 Z.z. Získavanie finančných zdrojov fondu. Orientácia finančnej podpory.