Aktuálne tendencie vo vývoji odvetvia priemyslu v SR Príloha Hospodárskych novín
Súčasná pozícia a význam odvetvia priemyslu pre slovenské hospodárstvo. Názory na súčasnú situáciu v ekonomike priemyselných podnikov, ktoré vyplynuli z konjunkturálneho prieskumu Štatistického úradu SR. Trend poklesu zastúpenia niektorých odvetví v hospodárstve SR. Predpokladaný vývoj odvetvia priemyslu SR v nasledujúcom období.