Niektoré aspekty priemyselnej politiky krajín Visegrádskej skupiny - Nemcová, Edita
Priemyselná politika a jej súčasné smery. Koncepcie priemyselnej politiky. Hlavné smery a aspekty priemyselnej politiky krajín V4 (Česko, Maďarsko, Poľsko, Slovensko).