Cestovanie ako odmena - Sotník, Alexander
Ponuka cestovnej kancelárie MTA v oblasti zabezpečovania tzv. motivačných služobných ciest pre firmy. Rezervačný systém. Prepojenie so železničnou dopravou. Zoznam zorganizovaných zájazdov. Miesta, o ktoré je najväčší záujem. Služby spojené so svetovými výstavami a veľtrhmi.