Marketingový informačný systém CR - Gúčik, Marián
Význam informácií o ponuke a dopyte v cestovnom ruchu na Slovensku. Projekt marketingového informačného systému cestovného ruchu ako východiska pre rozhodovanie troch typov skupín užívateľov - orgánov štátnej správy a samosprávy, podnikateľov a účastníkov cestovného ruchu. Základné okruhy informácií marketingového informačného systému podľa skupín užívateľov.