Motivačný alebo stimulačný cestovný ruch? - Mlynková, K.
Stimulačné cesty a ich história. Motivácia stimulačných ciest. Najvýznamnejšie trhy stimulačných ciest. USA - prvý vysielajúci trh a Európa prvé cieľové miesto stimulačných ciest. Ekonomický prínos pre cieľové miesto je značný, pretože organizátori pre túto formu odmeny vyberajú služby najvyššej kvality.