Program zdokonalení kvality služeb a pohostinnosti SuperHost - Jakubíková, D.
Program SuperHost vznikol v Kanade v provincii Britská Kolumbia. Program zabezpečuje aby návštevníci a zákazníci obdržali vždy najvyššiu úroveň služieb a pohostinnosti. Obsahová náplň vzdelávacieho programu SuperHost. Výhody vyplývajúce z absolvovania kurzu programu SuperHost. Program SuperHost Japan - požívaný pre japonských turistov.