Strategický manažment cieľového miesta cestovného ruchu - Magaš, D.
Cieľové miesto cestovného ruchu a strategický manažment. Pojem - cieľové miesto cestovného ruchu. Definícia strategického manažmentu. Strategická vývojová základňa cestovného ruchu v Chorvátsku. Strategický manažment cieľového miesta cestovného ruchu.