Vídeň nepodceňuje Prahu - Simonian, Aram
Štatistika turistického ruchu vo svete. Výkony sprostredkovateľských agentúr, ktoré oceňujú turisti v Prahe, Budapešti a Viedni. Úroveň marketingu v Prahe, Budapešti a Viedni.