Vývoj spotrebiteľských cien v júni 1997 v Slovenskej republike
Spotrebiteľské ceny za domácnosti (životné náklady) v SR v júni 1997. Priemerné spotrebiteľské ceny. Vývoj indexov spotrebiteľských cien - domácnosti spolu, dôchodcovia. Indexy spotrebiteľských cien podľa odborov.