Ako efektívne riadiť obchodnú firmu - Hanuláková, Eva, 1964-
Recenzia knihy Ako efektívne riadiť obchodnú firmu od autorov EU v Bratislave: Čihovská, V., Kita, J., Vávra, V., Mariáš, M., Bratislava, Eurounion 1996, 209 s. Publikácia obsahuje osem kapitol: Riadenie obchodnej firmy. Plánovanie v obchodnej firme. Organizácia obchodnej firmy. Personálny manažment. Rozhodovanie v obchodnej firme. Informačné systémy obchodnej firmy. Manažment obchodnej prevádzky. Kontrola v obchodnej firme. Publikácia prináša nové poznatky z teórie a praxe obchodných firiem.