Ako vychovávať predavačov - Casson, H.N
Výchova predavačov obchodných prevádzok. Predavač a jeho chyby v správaní k zákazníkovi pri predaji. Výber a príprava predavačov v jednotlivých obchodných prevádzkach. Kurzy umenia predaja. Dobre vyškolený a schopný predavač je zárukou dobrého mena firmy.