Obchod súčasťou systému. 5 Tvorba sortimentu v maloobchode a sortimentné stratégie - Daňo, Ferdinand, 1959-
Sortimentná náplň jednotlivých zložiek obchodnej firmy. Sortimentná kontrakcia. Sortimentná expanzia. Sortimentná variácia. Sortimentná inovácia. Plánovanie sortimentu. Strategický sortimentný manažment. Ciele obchodnej firmy.