Univerzita moderného obchodníka. 3 Sila svetového obchodu - Zajacová, Eva
Základné princípy, ktoré ovplyvňujú obchod - globalizácia, distribúcia a akcelerácia. Princíp globalizácie. Princíp akcelerácie. Princíp diferenciácie.