Cena určuje hodnotu produktu Seriál o marketingovém mixu služeb. 1 - Janečková, Lidmila
Vplyv tvorby cien pre príjem podnikateľov, a preto je aj dôležitý pre marketingový mix služieb. Služby podliehajúce verejnej regulácii. Služby podliehajúce samoregulácii. Služby regulované trhom. Ciele cenovej tvorby. Dopyt. Náklady. Konkurencia.