Charakter marketingu vzťahov z hľadiska potrieb spotrebiteľa - Ďurkovičová, A.
Spotrebiteľský marketing vzťahov vytvára dlhotrvajúce, dôveryhodné a kooperatívne vzťahy so zákazníkmi, charakterizované otvorenosťou, skutočným záujmom o dodávku vysokokvalitných tovarov. V marketingovom procese vystupujú zákazníci ako partneri. Definovanie marketingu vzťahov.