Dermacol: I zavedená značka potřebuje reklamu
Nová stratégia firmy Dermacol. Nový výrobkový rad. Posilnenie distribúcie. Predaj kozmetiky. Cieľová skupina zákazníkov. Najväčší konkurenti. Reklamné kampane. Podiel na trhu v perc. podľa predaných kusov a v korunách.