Direct marketing - Žiačiková, B.
Z obsahu: Nové trendy direct marketingu majú svoje zárodky aj na Slovensku. Direct marketingu chýba osveta smerom k reklamným agentúram. V direct marketingu máme za Českom čo dobiehať. Arbitrážna komisia Rady pre reklamu upozorňuje na prehrešky voči etickému kódexu. Vznik Asociácie direct marketingu predo dvermi.