Komunikační mix Seriál o marketingovém mixu služeb. 4 - Janečková, Lidmila
Úloha komunikačného mixu. Ciele komunikačného mixu. Požiadavky na komunikáciu so zákazníkmi. Využitie marketingu služieb k zviditeľneniu hmotných prvkov okolia produktu služieb. Reklama služieb. Reklamné ciele.